Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sikora wyrobem domowych wędlin zajmuje się od 1993 roku. Wieloletnie doświadczenie połączone ze sztuką tradycyjnego rzemiosła docenia coraz większa rzesza klientów. Zakład oferuje szeroką gamę wędlin oraz pełen asortyment mięsa wieprzowego i wołowego.
Technologia produkcji wędlin oparta jest w pełni na tradycyjnych recepturach, zawsze naturalnych i świeżych przyprawach. Podczas produkcji nie używa się środków zwiększających wydajność i wzmacniających smak. Trwałość wędlin uzyskuje się poprzez tradycyjne peklowanie oraz wędzenie w wędzarni opalanej sezonowanym drewnem akacjowym i dębowym.
Wędliny z Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Sikora można nabyć:
- w sklepie firmowym w Zielonej Górze, ul. Borówkowa 9 (Chynów)
- na Targowisku Miejskim w Zielonej Górze, ul. Owocowa, stoisko nr 135
Konkretne dni i godziny otwarcia stoisk podane są na stronie producenta.
To wiele dla nas znaczy, jeśli kupując u naszego Partnera powołasz się na Serwis Agropaczka. Z góry dziękujemy.
Dodaj komentarz